RETOUREN & RUILEN


RETOURNEREN

 

  1. Zijn er kosten verbonden aan het retourneren van mijn artikelen? Retouren onder €200 zijn voor eigen rekening. 
  2. Hoe kan ik een artikel retourneren? De makkelijkste manier om een artikel te retourneren is door het mee te nemen naar onze winkel, Marmelstein Studios, in Amsterdam. Indien u wenst, kunt u een retour direct naar ons verzenden. Kosten zijn voor eigen rekening indien artikel(en) minder dan €200 bedragen. Artikelen moeten in de originele staat zijn en u bent verplicht om de bijbehorende kassabon voor te leggen. Een op maat gemaakte artikel kan niet worden teruggebracht. Houd er rekening mee dat het noodzakelijk is dat u de goederen heeft ontvangen voordat u restitutie aanvraagt. 
  3. Binnen welke termijn moet een artikel geretourneerd worden? U heeft recht op retour van een artikel binnen 14 dagen nadat u de bestelling heeft ontvangen. Ook hier geldt dat een op maat gemaakte artikel niet geretourneerd kan worden.
  4. Hoe ontvang ik het bedrag van mijn retourzending? Zodra de retourzending goedgekeurd is, ontvangt u het retourbedrag op dezelfde manier waarmee u betaald heeft.
  5. Wanneer ontvang ik het bedrag van mijn retourzending? Nadat de retourzending is goedgekeurd. Een artikel dient in perfecte staat te verkeren met het etiket intact en voorzien van de NO-WEAR rijgdraad. U ontvangt een e-mail waarin bevestigd wordt dat het bedrag binnen enkele dagen op uw rekening zal worden teruggestort. Houd er rekening mee dat de termijn van terugbetalingen op uw creditcard afhankelijk is van uw bank/kredietinstelling.
  6. Wat moet ik doen als het retourbedrag niet correct is? Neem contact op met onze klantenservice. Wij zullen het probleem zo snel mogelijk oplossen.

MarmelsteinStudios.nl behoudt zich het recht voor om retourzendingen die buiten de gestelde termijn zijn aangemeld of verstuurd, of artikelen die niet in dezelfde staat verkeren als waarin ze zijn verstuurd, te weigeren.

 

RUILEN

  1. Kan ik mijn artikelen ruilen? Ja, u heeft 2 opties. Optie 1 - In één van onze winkels kunt u het artikel ruilen voor een andere maat of kleur, mits het artikel van hetzelfde bedrag is. U hoeft geen verdere bijkomende kosten te betalen. Optie 2 - Ruilen voor een ander artikel. Wij storten het bedrag van uw huidige artikel terug via MarmelsteinStudios.nl en u kunt een nieuwe aankoop doen of bestelling in de winkel plaatsen. U kunt ook ruiling regelen vanuit huis. Vraag eerst een retourzending aan en plaats een nieuwe online bestelling.
  2. Wat is het termijn van ruiling? De termijn om een artikel te ruilen is 14 dagen vanaf de e-mail waarin de verzending van uw bestelling wordt bevestigd.