MAATWERK


De vrouw op maat kleden, met de tailored & handmade collecties van Miss Marmelstein als basis. Met veel zorg en aandacht creëren wij unieke kledingstukken met jouw persoonlijke wensen waarbij de handschrift van het merk bewaard blijft. 

Marmelstein Studios - Van Baerlestraat Amsterdam

Marmelstein Studios - Van Baerlestraat Amsterdam

In de tailored & handmade collecties van Miss Marmelstein spelen vrouwelijkheid, speelsheid en kwaliteit de belangrijkste rol in combinatie met stijlvolle en tijdloze silhouetten en het gebruik van luxe materialen en een hoogwaardige afwerking.

Werkwijze

Als je overweegt om een kledingstuk op maat te laten maken wil je op voorhand weten hoe het in zijn werk gaat en welke stappen je doorloopt om tenslotte tot een mooi en passend kledingstuk te komen. Hieronder zetten we de stappen voor je uiteen.

Stap 1

Je wordt persoonlijk, door ontwerpster en styliste Emilie Marmelstein in haar sfeervolle boetiek-achtige salon te Amsterdam, ontvangen.

Stap 2

Tijdens deze ontmoeting worden je wensen en ideeën doorgenomen. Daarbij bepalen we gaandeweg het gesprek welke mogelijkheden er voorhanden liggen. Kies je voor een kledingstuk op maat vanuit onze collectie of heb je graag een kledingstuk dat speciaal voor jouw gecreëerd wordt? De mogelijkheden zijn legio.

Stap 3

Vervolgens maken we een nieuwe afspraak om de door ons uitgewerkte mogelijkheden aan je te presenteren. Denk daarbij aan kleurmogelijkheden, het voelen aan stofstalen en bekijken van de ontwerpen/schetsen. Tevens worden je maten tijdens deze sessie zorgvuldig opgenomen.

Stap 4

Er vinden meestal drie afspraken en/of passessies plaats vanaf het eerste contactmoment tot het eindproduct geheel naar je tevredenheid is uitgewerkt. Is je keuze gevallen op een kledingstuk op maat gekozen vanuit de Miss Marmelstein collectie? Dan duurt de levering maximaal 3 weken. Houdt rekening met een week of vier tot levering indien het een unieke creatie aangaat (afhankelijk van de beschikbare tijd van de klant).

Betaalwijze

Zodra je akkoord gaat met het definitieve ontwerp ontvang je binnen enkele dagen een nota of offerte waarbij je ten allen tijde drie dagen bedenktijd krijgt. We vragen een 50% aanbetaling voordat we met je bestelling(en) aan de slag gaan. Het restantbedrag ontvangen we tijdens levering.

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Maak dan een afspraak en laat je professioneel adviseren en persoonlijk stylen door Emilie.

Mail of bel ons voor een afspraak.