Cart 0

KLEDING OP MAAT


De vrouw op maat kleden, met de tailored & handmade collecties van Miss Marmelstein als basis. Met veel zorg en aandacht creëren wij unieke kledingstukken met jouw persoonlijke wensen waarbij de handschrift van het merk bewaard blijft. 

In de tailored & handmade collecties van Miss Marmelstein spelen vrouwelijkheid, speelsheid en kwaliteit de belangrijkste rol in combinatie met stijlvolle en tijdloze silhouetten en het gebruik van luxe materialen en een hoogwaardige afwerking.

Klassiekers zoals de kokerrok en het kleine zwarte jurkje zijn in verschillende varianten het hele jaar verkrijgbaar. Trendy items daarentegen worden regelmatige ge-update. Zo behouden we een zeer actueel aanbod casual, zakelijk en feestelijke creaties. 

 
Emilie.jpg
 

Met een modecarrière van ruim 25 jaar en werkzaam in diverse disciplines heeft Emilie bijzonder veel kennis opgedaan over de vrouw, haar figuur en kledingkeus. Elk vrouw is anders, maar delen vaak dezelfde wens: zich mooi en zelfverzekerd voelen. Het gene de vrouw draagt speelt daarbij een grote rol. Met haar concept, het op maat laten maken van kleding vanuit een bestaande collectie, wil Emilie vrouwen kennis laten maken met de voordelen en mogelijkheden van maatkleding.

 

De fascinatie voor mode en kleding had Emilie op zeer jonge leeftijd. Nog geen zeven jaar oud ontwierp ze haar eerste kledingstuk. Door haar gedrevenheid, passie voor mode, boeiende persoonlijkheid en service-gerichte insteek heeft ze, in korte tijd, een groeiend aantal vrouwelijke klanten die dolenthousiast zijn over haar creaties.

Haar eigen stijl omschrijft ze als modieus met een klassieke twist, de androgyne vrouw met een hang naar eenvoud en een tijdloze elegantie. Zowel in haar eigen garderobe als in haar ontwerpen zie je deze stijlvormen terugkomen. 

Maak een afspraak en laat je professioneel adviseren en persoonlijk stylen door Emilie.

LEES REVIEWS