Cart 0

HET CONCEPT


Met een modecarrière van ruim 25 jaar en werkzaam in diverse disciplines heeft Emilie Marmelstein bijzonder veel kennis opgedaan over de vrouw, haar figuur en kledingkeus. Elk vrouw is anders, maar delen vaak dezelfde wens: haarzelf mooi en zelfverzekerd voelen. Het gene de vrouw draagt speelt daarbij een belangrijke rol. Met haar concept, het op maat laten maken van kleding vanuit haar eigen Miss Marmelstein collecties, wil Emilie vrouwen kennis laten maken met de voordelen en mogelijkheden van maatwerkkleding. 

 
Emilie Marmelstein

Emilie Marmelstein

De fascinatie voor mode en kleding had Emilie op zeer jonge leeftijd. Nog geen zeven jaar oud ontwierp ze haar eerste kledingstuk. Door haar gedrevenheid, passie voor mode, boeiende persoonlijkheid en service-gerichte insteek heeft ze, in korte tijd, een groeiend aantal vrouwelijke klanten die dolenthousiast zijn over haar creaties.

Haar eigen stijl omschrijft ze als modieus met een klassieke twist, de androgyne vrouw met een hang naar eenvoud en een tijdloze elegantie. Zowel in haar eigen garderobe als in haar ontwerpen zie je deze stijlvormen terugkomen. 

Wil je weten wat Emilie voor jou kan betekenen? Maak een afspraak en laat je op een professioneel en persoonlijke wijze stylen en adviseren.

LEES REVIEWS